Dansarna

Dansarna.se är en ideell förening som startades hösten 2006 med mål att sprida och öka intresset för dans och att erbjuda en samlingsplats för all slags dans i Linköpingsregionen. Detta genom att tillhandahålla en hemsida och sociala media (Facebook, Instagram) fylld av information om dans, tipsa om befintliga grupper/instruktörer, öka uppmärksamheten kring danshändelser, stödja vidareutbildning av instruktörer samt stödja kursverksamhet och övningstillfällen.

Dansarna.se underlättar för instruktörer att arrangera kurser och events genom hemsidan www.dansarna.se , de avtal som finns med samarbetspartner och de rutiner som finns i föreningen. Vi har från 2024 egen lokal på S:t Larsgatan 3 med ingång från Järnvägsgatan.

Dansarna.se erbjuder instruktörer möjlighet till vidareutbildning, dansmaterial samt visst administrativt stöd för hantering av anmälningar mm. Vi marknadsför kurser och event via tryck, nyhetsbrev, webb och sociala media. Dansarna.se har ingen anställd personal eller kansli utan medlemmar hjälps åt tillsammans med styrelsen med de uppgifter som behövs för verksamheten.

Sedan 2006 har Dansarna.se genom sina medlemmar (instruktörer) breddat utbudet av danskurser i Linköping och har idag totalt ca 20 aktiva medlemsinstruktörer i ett 15-tal olika dansstilar.

Är du instruktör och intresserad av att bli medlem? Kontakta oss!

Föreningens styrelse 2024 består av:

  • Ordförande: Marcus Andersson
  • Vice Ordförande: Jamie Senewiratne
  • Kassör: Marlene Wenngren
  • Ledamot: Isabelle Almskoug
  • Ledamot: Jakob Bjerkemo
  • Ledamot: Patrik Szigeti
  • Suppleant: Lisa Eklöf

Kontaktinformation

Dansarna.se har inget kansli, kontor eller telefon så enklast kommer du i kontakt med oss per mail.

Om du har frågor läs gärna vår FAQ först.

Om du har frågor om betalningar, kvitton, Epassi, Presentkort mm. så kontakta våra kassörer direkt på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Har du en fråga kopplad till en kurs eller dansstil så ställ frågan direkt till våra instruktörer. Instruktörernas email finns i kursbeskrivningen.

För andra generella frågor så når du oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller via vår facebook sida.