Bjud in dina vänner och gilla oss på Facebook och Instagram för att hjälpa oss sprida och öka intresset för dans i Linköpingsregionen.

Fox

Fox är en modernisering av Foxtrot som utvecklats så pass att det numer får anses vara en helt separat dans. Dansen dansades förr främst i folkparker till dansbandsmusik men idag är det mycket vanligt med danskvällar där enbart Fox dansas och i dessa fall är musiken en salig blandning av populärmusik med allt ifrån Takida till Adele, från Queen till Dire Straits, från Sarah Dawn Finer till Ulf Nilsson. Fox har influerats mycket av andra danser och innehåller därför både element från mer sensuella danser såsom Kizomba till den mer strikta Tangon.

Den Fox variant som lärs ut hos dansarna.se lägger ett stort fokus på teknikerna att föra och följa vilket gör att dansen inte blir låst av fasta figurer utan ger en enorm variationsrikedom.

Rabatt: 20% Boka-tidigt-rabatt för anmälan 14 dagar innan start. 10% Studentrabatt, kräver giltig student ID (ange STUDENT som bokningskod vid registrering).
Rabatter beräknas automatiskt och slutpris visas vid besked om antagning.

Ålder Start Dag & tid Pris Plats Ledare    
Fox Fördjupning, Från 18 år
Start 15/9. Tis 20.00-21.30 8 ggr.
Ledare Andreas H.
Från 18 år 15/9 Tis 20.00-21.30 8 ggr 1040:- Folkungaskolan Andreas H Direkt »
Fox Fusion
Dirty Fox
Kizomba inspired Fox