Bjud in dina vänner och gilla oss på Facebook och Instagram för att hjälpa oss sprida och öka intresset för dans i Linköpingsregionen.

Djembe

Upplev kraften och energin i västafrikanska rytmer! Djembe är en kurs i afrikanska trummor med fokus på just djembe, en trumma med ursprung i Västafrika numera populär över hela världen.

Dansarna erbjuder kurs i Djembe på blandad nivå. Vi igenom grundslag, spelteknik, grundläggande rytmförståelse och några traditionella västafrikanska rytmer (både lätta och svåra). Även om nivån är blandad så bör du ha någon rytm/musik/dans vana sedan tidigare.

Om du inte har egen djembe så finns det möjlighet att hyra, maila i så fall till instruktören (Gabriel) som sedan att kontaktar dej om detta.

Rabatt: 20% Boka-tidigt-rabatt för anmälan 14 dagar innan start. 10% Studentrabatt, kräver giltig student ID (ange STUDENT som bokningskod vid registrering).
Rabatter beräknas automatiskt och slutpris visas vid besked om antagning.

Ålder Start Dag & tid Pris Plats Ledare    
Djembe, Från 18 år
Start 27/9. Sön 17.00-18.00 10 ggr.
Ledare Gabriel Gabor.
Från 18 år 27/9 Sön 17.00-18.00 10 ggr 800:- Folkungaskolan Gabriel Gabor Direkt Begränsad platstillgång. Plats finns men majoriteten av platserna är redan bokade
Djembe
Djembe and African Dance
More Djembe