Bjud in dina vänner och gilla oss på Facebook och Instagram för att hjälpa oss sprida och öka intresset för dans i Linköpingsregionen.

EventAnmälan
Kizomba Fortsättning B (Nivå 2) med Maria Björklund
3 x 150 min på Linköping's Dance Studio
onsdag 8 jan - 5 feb
Burlesque fortsättning med Kristina & Isabelle
10 x 90 min på Linköping's Dance Studio
tisdag 21 jan - 24 mar
Bachata för nybörjare intensivkurs med Marcus och Lana
10,5 timmar på Linköping's Dance Studio
fredag 24 jan - 26 jan
Burlesque nybörjare med Kristina & Isabelle
5 x 90 min på Linköping's Dance Studio
lördag 25 jan - 22 feb
Urban kizomba socialdans
1 x 120 min på Linköping's Dance Studio
tisdag 28 jan, 19:45 - 20:45
Salsa workshop: Prova På med Hanna
90 min på Folkungahallen Aerobicsal övre plan
söndag 2 feb, 13:00 - 14:30
Salsa Workshop: Lady Styling med Hanna
90 min på Folkungahallen Aerobicsal övre plan
söndag 2 feb, 14:30 - 16:00
Fox grunder med Andreas Holm
10 x 90 min på Simran Yoga Center
måndag 3 feb - 13 apr
Reggaeton för alla med Raha
10 x 75 min på Arbis
tisdagar 19:00 - 20:15, start 4 feb
Salsa Nybörjare Onsdagar med Hanna
10 x 60 min på Linköping's Dance Studio
onsdag 5 feb - 8 apr
Bachata Nybörjare (Nivå 1) med Emma Lundqvist
8 x 90 min på Folkungahallen Aerobicsal övre plan
onsdag 5 feb - 13 maj
Magdans med Razan Koj
10 x 60 min på Dansens Hus
onsdag 5 feb - 8 apr
Dancehall & Afrobeat for alla med Raha
10 x 60 min på Linköping's Dance Studio
torsdag 6 feb - 9 apr
Contemporary för nybörjare med Khaled and Mariam
10x60 min på Linköping's Dance Studio
lördag 8 feb - 18 apr
Dance Fitness och Stretching med Khaled and Mariam
10x60 min på Linköping's Dance Studio
lördagar 14:00 - 15:00, start 8 feb
Orientalisk danskurs med Mariam & Khaled
10x60 min på Linköping's Dance Studio
lördagar 15:00 - 16:00, start 8 feb
Contemporary Dance Fortsättning (Nivå 2) med Khaled and Mariam
10x90 min på Linköping's Dance Studio
lördagar 16:00 - 17:30, start 8 feb
Salsa Fortsättning (Nivå 2) med Hanna
10 x 60 min på Simran Yoga Center
söndag 9 feb - 12 apr
Salsa Medel (Nivå 3) med Hanna
10 x 60 min på Simran Yoga Center
söndag 9 feb - 12 apr
Burlesque Seduction: Workshop med Isabelle Almskoug
1 x 120 min på Linköping's Dance Studio
söndag 9 feb, 18:15 - 20:15
Bachata Fortsättning (Nivå 2) med Marcus och Lana
9 x 90 min på Linköping's Dance Studio
torsdag 13 feb - 23 apr
Bachata Medel (Nivå 3) med Marcus och Lana
9 x 90 min på Linköping's Dance Studio
torsdag 13 feb - 23 apr
Bachata & Kizomba Social Club
1 x 180 min på Dansens Hus
fredag 14 feb, 20:00 - 23:00
Salsa Cuban & Rueda Fortsättning (Nivå 2) med Björn & Marlene
10 x 75 min på Simran Yoga Center
söndag 16 feb - 26 apr
Salsa Cuban Rueda Medel (Nivå 3) med Björn & Marlene
10 x 75 min på Simran Yoga Center
söndag 16 feb - 26 apr
Kizomba Fortsättning A (Nivå 2) med Maria Björklund
3 x 150 min på Missionskyrkan, Musiksalen
måndag 17 feb - 16 mar
Djembe kurs med Gabriel
10 x 60 min på Linköping's Dance Studio
söndag 23 feb - 10 maj
Västafrikansk dans med Csilla
10 x 75 min på Linköping's Dance Studio
söndag 23 feb - 10 maj
West Coast Swing Nybörjarkurs (Nivå 1) med Jakob & Cicci
10 x 75 min på Folkungahallen's Dance Studio
tisdag 25 feb - 28 apr
Västafrikansk dans kort kurs med Csilla
5 x 75 min på Linköping's Dance Studio
onsdag 4 mar - 29 apr
Bachata praktika
1 x 90 min på Linköping's Dance Studio
torsdag 5 mar, 18:00 - 19:30
Bachata & Salsa Social Club
1 x 180 min på Dansens Hus
fredag 13 mar, 20:00 - 23:00
Burlesque workshop: Heel It Up med Kristina
1 x 120 min på Linköping's Dance Studio
lördag 14 mar, 11:00 - 13:00
Salsa Cuban Workshop Nybörjare med Patrik Szigeti
2 timmar på Linköping's Dance Studio
lördag 28 mar, 11:00 - 13:00
Bachata praktika
1 x 90 min på Linköping's Dance Studio
torsdag 2 apr, 18:00 - 19:30
Bachata & Kizomba Social Club
1 x 180 min på Dansens Hus
fredag 17 apr - 17 jan
AVSLUTAD
Burlesque Seduction: Workshop med Isabelle Almskoug
1 x 120 min på Linköping's Dance Studio
lördag 18 apr, 11:00 - 13:00
Salsa Cuban Workshop Nybörjare med Patrik Szigeti
2 timmar på Linköping's Dance Studio
lördag 25 apr, 15:00 - 17:00
Feminine Vibe Alla nivåer med Raha omrani
10 x 60 min (totalt 2ggr i veckan á 60 min, i 5 veckor) på Linköping's Dance Studio
måndagar 18:30 - 19:30, start 27 apr
Bachata & Salsa Social Club
1 x 180 min på Dansens Hus
fredag 8 maj, 20:00 - 23:00
Kizomba Nybörjare (Nivå 1) med Maria Björklund
4 x 120 min på Linköping's Dance Studio
onsdag 13 maj - 3 jun
Burlesque workshop: Rocker Chick Edition med Kristina
1 x 120 min på Linköping's Dance Studio
lördag 16 maj, 11:00 - 13:00