Bjud in dina vänner och gilla oss på Facebook och Instagram för att hjälpa oss sprida och öka intresset för dans i Linköpingsregionen.

FAQ

Svar på vanliga frågor.

Hur betalar jag till Dansarna.se?

Betalning till Dansarna.se sker via bankgiro: 239-2538 (Swedbank) eller via Swish (Dansarnas Swish-nummer är 123 538 37 16). Ange anmälningsID eller namn och syfte. Om du av någon anledning inte kan betala med bankgiro eller Swish så kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så ordnar vi på annat sätt.

Jag är student kan jag få rabatt?

De flesta av Dansarna.se kurser har studentrabatt. För att vara berättigad till studentrabatt måste giltigt student ID kunna uppvisas vid första kurstillfället. Mecenat, Studentkortet eller motsvarande internationellt student ID.

Kan jag få ett kvitto?

Så fort vi har matchat din betalning mot kursen/eventet i vårt system och när vi är säkra på att kursen blir av så kan vi generera ett detaljerat kvitto som vi skickar till dig som en PDF via email. Begär att få kvitto från din instruktör.

Min kurs blev inställd. Vad händer nu?

Om en kurs blir inställd så har du rätt att få tillbaka inbetald kursavgift. Kontakta då Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och CC till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och ange hur du vill få pengarna återinsatta (ange kontonummer). Vi har tyvärr inte möjlighet att återbetala med SWISH. Du har också möjlighet att anmäla dig till någon annan kurs och får då ett anmälningsdatum som motsvarar ditt ursprungliga anmälningsdatum till den inställda kursen, dvs. om du kommer i en väntelista på den nya kursen så har du en turordning som motsvarar ditt ursprungliga anmälningsdatum och du har rätt till boka-tidigt rabatt om detta fanns för den nya kursen vid ditt ursprungliga anmälningsdatum. Eftersom det är ganska ovanligt att kurser ställs in så hanteras detta manuellt. Ange i din nya registrering att du bytt kurs från en inställd kurs och om du önskar använda hel eller del av ev. redan inbetald avgift för den inställda kursen så ordnar vi upp det hela.

Måste jag anmäla mig i par?

Nej vi matchar i hop deltagare så att vi får balans mellan förare/följare i våra pardanskurser. Om man anmäler sig i par så har man dock förtur till kursen.

Jag har anmält mig i par. Måste jag rotera och dansa med andra?

Vi rekommenderar att alla deltagare på våra pardanskurser roterar under lektionerna. Detta ger bästa inlärningseffekt och förbereder er för socialdans. Finns speciella önskemål om att inte rotera så tar vi hänsyn till detta och ni får då dansa i par under kursen.

Kan man komma och prova första tillfället på en kurs innan man bestämmer sig?

Vi arrangerar Öppet Hus inför varje termin där du kan prova våra olika kurser. Om du inte kan medverka vid detta tillfälle så kontakta instruktören för den kurs du är intresserad av och kom överens om en ev. prova-på lektion. Observera att om kursen är full eller om det blir obalans mellan förare/följare så kommer du inte erbjudas ett prova-på tillfälle. Skulle du välja att inte gå kursen så får du betala för prova-på lektionen.

Är Dansarnas sociala event och praktikor enbart till för elever på Dansarna.se kurser?

Dansarnas sociala aktiviteter och praktikor är öppna för alla. Välkomna!

På vilket språk hålls kursen?

Alla våra instruktörer talar svenska och/eller engelska. Kurser där det finns elever som ej talar svenska hålls på engelska och kurser där instruktören ej talar svenska hålls på engelska.

Kan man byta kurs om man inte tycker det är rätt nivå?

Vi försöker tillgodose önskemål om att byta kurs men det är inte alltid möjligt med hänsyn till antal deltagare och balans mellan förare/följare. Du bör redan innan du anmäler dig noga läsa igenom kurs- och nivåbeskrivningarna som finns på denna webb-plats och om du har frågor om vilken nivå som passar dig bör du ta kontakt med instruktören för den kurs/kurser du är intresserad av.

Jag kan inte vara med på alla tillfällen. Kan jag få pengar tillbaka?

Nej, du är anmäld till en kurs och upptar därmed en plats som vi inte kan sälja till någon annan.

Jag har missat den första gången på kursen. Är jag hopplöst efter nu?

Absolut inte. Vi repeterar alltid det vi gått igenom och du kan alltid be om lite extra hjälp från dina instruktörer.

Jag måste avanmäla mig från kursen, hur gör jag?

Kontakta dina instruktörer och Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och begär avanmälan. När du anmälde dig till kursen så accepterade du också de villkor som gäller för avanmälan. Beroende på när avanmälan sker så har du rätt till viss återbetalning men du är också skyldig att betala eventuella avgifter (del av kursavgift) för avanmälan. I princip gäller att ju tidigare avanmälan sker desto mindre avgift. Om du har rätt till återbetalning så kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och CC till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och ange hur du vill få pengarna återinsatta (ange kontonummer). Vi har tyvärr inte möjlighet att återbetala med SWISH. Läs mer om Anmälningsvillkor.

Jag är instruktör som vill börja hålla kurser. Vem kontaktar jag för att bli medlem i Dansarna.se?

Du kontaktar oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kan jag publicera mitt dansevent på er hemsida?

Absolut. Dansarna.se är en portal för dansevent i Linköping. Om ni har ett dansevent i Linköping så kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så ser vi till att lägga upp eventet och länka till er hemsida. För att använda vissa funktioner som t.ex. anmälning/registrering så måste du som instruktör vara medlem i Dansarna.se.

Kan jag publicera mitt event på er facebooksida?

Nej, vår facebooksida är bara till för våra medlemmar däremot går det bra att lägga upp event i Linköpingsregionen på vår hemsida. Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Det finns även andra facebookgrupper för dansevent i Linköpingsregionen som du kan använda.